John Terry - posljednji as iz rukava Stevea McClarena!

PREMA pisanju engleskih medija postoji realna šansa da bi se kapetan Gordi Albiona, John Terry, mogao oporaviti do sljedeće srijede i kvalifikacijske utakmice s Hrvatskom.

Terry je nakon ozljede koljena i lakše operacije kojoj je bio podvrgnut, započeo s lakšim treninzima u nadi da bi mogao biti spreman za posljednju kvalifikacijsku utakmicu za koju se  Englezi još uvijek nadaju da bi mogla biti odlučujuća za plasman na Euro.

Chelsea će ovaj vikend odigrati pripremnu utakmicu na kojoj bi Terry mogao sudjelovati  i ako se pokaže da je spreman, McClaren će ga priključiti na povratku iz Austrije.

Ovakav rasplet situacije oko engleskog kapetana iznenađuje, pošto je Steve McClaren još prošlog tjedna naglasio da je Terry 100 posto "out" za sljedeće dvije utakmice, iako je Terry i otprije poznat kao čovjek koji se iznenađujuće brzo vraća nakon operacija.

Ranije ove sezone vratio se na terene samo 72 sata nakon operacije jagodične kosti, a također je i dobar dio godine igrao sa slomljenim prstom na nozi.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara