ANTHONY JOSHUA

Joshua: Ne želim se boriti s Furyjem, moj cilj je Wilder

Joshua: Ne želim se boriti s Furyjem, moj cilj je Wilder
Foto: EPA

ANTHONY Joshua, svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji prema IBF, WBO i WBA federacijama, sljedeću će borbu održati 13. travnja u Londonu.

Vladara teške kategorije ne zanima okršaj s Furyjem, već u ringu želi vidjeti Wildera, boksača koji u svom vlasništvu ima WBC pojas, jedini koji nedostaje Joshui.

"Spreman sam se boriti protiv Wildera 13. travnja u Londonu. Ne znam što više napraviti kako bi ljudi shvatili ovu poruku. On je (Wilder) više zainteresiran za novi meč protiv Tysona Furyja, ali Tyson Fury u svom vlasništvu nema niti jedan pojas svjetskog prvaka", rekao je Joshua pa dodao:

"Ne mogu kontrolirati što Wilder čini, ne mogu kontrolirati što Tyson Fury radi. Čak ne mogu kontrolirati niti što njih dvojica govore. Jedino što mogu kontrolirati je ono što ja govorim i radim."

Joshua je rekao da se ne želi boriti s Furyjem jer on nije prvak.

"Ja sam se pobrinuo za pregovore ovaj put. Unaprijed sam odredio datum, odredio sam mjesto održavanja meča. Jasno dajem do znanja da se jednom želim boriti protiv obojice ovih likova. Posebno se želim boriti protiv prvaka Deontaya Wildera 13. travnja na Wembleyu. Što više moram reći? U ovom trenutku nisam zainteresiran za meč protiv Tysona Furyja jer više nije prvak", zaključio je Joshua.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara