HNL

Jovićević: To je super vijest

Jovićević: To je super vijest
Foto: Pixsell

POPUŠTANJEM epidemioloških mjera od danas su profesionalnim momčadima dopušteni grupni treninzi.

Klubovi više ne moraju trenirati u skupinama od pet igrača, nego čitava momčad može biti na okupu iako se i dalje ne smiju koristiti svlačionice. Dinamo je tako na Hitrec-Kacianu odradio prvi trening u punom sastavu, no momčad je trenirala u dvije skupine jer je tako bilo lakše zbog golemog broja igrača.

"To je super vijest da su se proširile grupe jer je rad puno lakši. Možemo provoditi sve ideje, a i trening je pokazao koliko su igrači i svi mi željni igre i nogometa. Još ovaj tjedna ćemo raditi u dvije grupe jer će tako bolje igračima sjesti sve moje ideje, a onda ćemo nastaviti normalno. Igrači izgledaju fantastično, rade fenomenalno i užitak mi je raditi s njima. Želja je velika, prihvaćaju moje male koncepte koje imam u glavi. Nema tu previše promjena, samo neki mali detalji", rekao je Dinamov trener Igor Jovićević.

Sezona nogometa u Hrvatskoj bi se trebala nastaviti 30. svibnja utakmicama polufinala Kupa, a HNL kreće 6. lipnja. Dinamo bi prvu sljedeću utakmicu trebao igrati u gostima kod Varaždina, gdje je u rujnu izgubio 1:0.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara