HAJDUK

Jradi: Očekujem da splitska publika bude glasnija od Ultre

Jradi: Očekujem da splitska publika bude glasnija od Ultre
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

BASSEL JRADI odigrao je 25 utakmica u dresu Hajduka prošle sezone. Postigao je tek dva pogotka, ali se istaknuo asistencijama kojih je imao osam.

Hajdukov Libanonac pokazao se jednim od ključnih nogometaša u osvajanju četvrtog mjesta splitskog sastava na kraju lanjske sezone. Na početku ove odigrao je na Malti prvi europski susret u dresu Hajduka, a sada ga očekuje i prvi pred domaćom publikom.

"Bit će odlično. Kada sam bio član Stromsgodseta, sjećam se da je utakmica bila ludilo. Nadam se da će tako biti u četvrtak. To je najbolja stvar u nogometu, naježi ti se koža kada je takva atmosfera", kazao je ofenzivac Hajduka u velikom intervjuu za Dalmatinski Portal pa dodao:

"Moje kvalitete su u ofenzivnom dijelu. Igram u oba pravca, na to se moram priviknuti. Krajem prošle sezone sam počeo pokazivati sve više, znam da mogu napraviti razliku u igri prema naprijed."

Što se može očekivati od Hajduka uoči uzvrata s Gzirom na Poljudu?

"U prvom susretu su nam kreirali nekoliko prilika. Moramo biti pametni i oprezni, bez obzira s kim igramo. Ne smijemo pomisliti da je posao riješen. U nogometu možeš izgubiti od svakoga."

Jradi očekuje velik broj domaćih navijača te da budu glasniji od Ultre.

"Prošao sam automobilom i zvuk je lud. Osjeća se da je to velik događaj. Ali naši navijači mogu napraviti i veću buku", zaključio je Libanonac.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara