ZVIJEZDA PATRIOTSA DOBILA ISPRIKU PROFESORA "Oprosti što sam ikada sumnjao da ćeš postati veliki grač"

ZVIJEZDA PATRIOTSA DOBILA ISPRIKU PROFESORA "Oprosti što sam ikada sumnjao da ćeš postati veliki grač"

Foto: Screenshot

SVATKO tko je gledao ovogodišnji Super Bowl nikad neće zaboraviti čudesno hvatanje Juliana Edelmana u velikom preokretu New Englanda protiv Atlante. Falconsi su vodili 28:3, nakon čega je počeo neviđeni povratak Patriotsa. Edelmanovo dodavanje bilo je ključno za drive u kojem će New England izjednačiti na 28:28.

Edelman je u padu, u potpuno izgubljenoj situaciji, uhvatio loptu nekoliko centimetara od tla, u akciji koja je već proglašena jednom od najboljih hvatanja u povijesti NFL-a.

Utakmicu je sigurno gledao i profesor sa sveučilišta Kent State koji je prije više od deset godina uvrijedio wide receivera Patriotsa. Edelman je dobio pismo od neimenovanog profesora koji mu se želio ispričati.

"Čekao sam, čini se kao tisuću godina, da ti se obratim. Želim ti se ispričati za neukusan komentar koji sam ti uputio dok si bio moj student. Ti se možda toga više i ne sjećaš, ali mene je proganjalo godinama. Na jednom predavanju si spomenuo nešto u stilu da ideš u NFL, a ja sam ti odgovorio da bi ti bilo pametnije da pred sebe postaviš realne ciljeve. Znam da te to nije pogodilo, ali ja sam se užasno osjećao i ispričavam ti se za tako glup komentar. Ne znam kako sam mogao uopće sumnjati u tebe i tvoju motivaciju", napisao je profesor u pismu koji je Edelman objavio na Twitteru.

"Visoko si postavite ciljeve. Učinite što god treba da biste ih postigli", napisao je uz fotografiju pisma od profesora.

Edelman je inače na Kent Stateu bio quarterback. Nije bio pretjerano dobar, ali je pokazivao nevjerojatne atletske sposobnosti i veliko srce s 13 touchdowna probijanjem i pred kraj studija je prebačen u hvatače. Iako nije imao previše iskustva na toj poziciji, Patriotsi su ga uzeli kao 232. picka u sedmoj rundi drafta 2009. godine, a on im se odužio dvama osvojenim Super Bowlima. U onom 2015. godine bio je proglašen MVP-jem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara