Jurčić: Igračima sam zapovjedio da zaborave Amsterdam

Foto: Drago Sopta / Cropix

TRENER Dinama Krunoslav Jurčić najavio je dvoboj 13. kola hrvatske nogometne lige, u kojem će Modri na Maksimiru snage odmjeriti sa Zagrebašima. Dvoboj dolazi u nezgodno vrijeme za Jurčićevu momčad, samo nekoliko dana nakon teškog poraza u Amsterdamu. Momčad se još oporavlja, a svi se nadaju kako će protiv Zagreba ipak doći do tri boda.

"Što se tiče situacije u kadru, moram reći da Tonel i dalje trenira zasebno i da neće moći konkurirati za dvoboj protiv Zagreba. Još jedan problem je i Sammir, koji je dobio udarac u koljeno u Amsterdamu. Ne znamo što je s njim, danas će obaviti nekoliko pregleda, a popodne ćemo vidjeti hoće li moći nastupiti ili ne. Svi ostali zdravi su i očišćeni od kartona", rekao je Jurčić.

Neće Jurčiću lako biti podignuti atmosferu, a jedan od načina koje koristi jest i koncentracija na HNL; o Ligi prvaka trenutno je zabranjeno govoriti.

"Već sam održao sastanak s igračima i rekao im, gotovo zapovjedio da zaborave na utakmicu s Ajaxom i sve ono što se događalo u Amsterdamu. Pred nama je susret s Zagrebom i on je najvažniji na svijetu. Nakon njega imat ćemo 15 dana pauze, vremena da razmislimo o svemu i posložimo se kako treba za završetak jesenskog dijela sezone", istaknuo je trener Modrih.

Na koncu kratko je prokomentirao i momčad Zagreba...

"Zagreb je jedna od rijetkih ekipa u hrvatskoj nogometnoj ligi koja teži igri i nadigravanju. Šovšić i Štrok igrači su koji daju ton igri, a imaju i nekoliko opasnih brzanaca naprijed poput Abdurahimija i Frljužeca. Nadam se da će Zagreb igrati protiv nas kako je i igrao u posljednjim utakmicama i da ćemo gledati jednu otvorenu, kvalitetnu i zanimljivu utakmicu", napomenuo je Jurčić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara