Jurica Jerković: Anas se sprda s Hajdukom, treba mu psihijatar!

Foto: Cropix / Vladimir Dugandžić

VEĆ GODINU i pol dana čeka se da Anas Sharbini u Hajduku pokaže nešto više od pokoje finte kakve kupuju poljudsku publiku. Osjetljiv, neprilagodljiv, razuzdan, skup - i skroman. Jednima ne bi sjedio ni na klupi, drugima je vrijedan čekanja, treći kažu da nije kriv što mu se i dalje traži pravo mjesto u momčadi. No, od igrača koji godišnje prima 350 tisuća eura očekuje se barem da pogodi pravi autobus nakon utakmice ili da ne vozi tuđe automobile tartan stazom uoči treninga.

Barem to, ako se navijači Hajduka već moraju zadovoljiti s euro-asistencijom, jednim pogotkom Dinamu i dva Zagrebu, koji su highlight Anasove sezone. Zanimljiv je stav izrekao Jurica Jerković, legendarna Hajdukova desetka iz sedamdesetih godina, u emisiji Istinom do gola.

"Trebao je biti pojačanje, a odlučio je svega jednu utakmicu. Ovdje se trebao izbrusiti u dijamanta, ali ništa od toga. Ne trudi se dovoljno da vrati ono što je u njega uloženo. Toliko je plaćen, a daje jako malo. Ne trudi se, pokazuje sve svoje mane. A one su velike. Za lovu koju prima daje - nula. Ma on se sprda s Hajdukom, ovo je za njega izlet u berbu s novcem."

Jerković dodaje: "Zadovoljava tek tehnički, dok taktički igra vrlo loše. Publiku zadovolji s dvije, tri finte, ali to je slabo, ništa."

Možda bi više pokazao na nekoj drugoj poziciji, Vučević danima razbija glavu s tim pitanjem...

"Njemu treba pronaći drugo mjesto, ali na klupi. Mislim da mu treba psihijatar, i u naše vrijeme pomagali su igračima..."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara