Juventus ne pobjeđuje, Ranieri ne govori o krizi

Juventus ne pobjeđuje, Ranieri ne govori o krizi

LOŠA serija torinskog Juventusa se nastavlja. Drugi put su zaredom u domaćem prvenstvu poraženi (Palermo i Napoli su pobijedili 2:1), a peta utakmica je prošla kako Juventus nije pobijedio.

Prije tog poraza Juventus je odigrao neodlučeno u Seriji A sa Sampdorijom (0:0) i Catanijom (1:1), dok su u Ligi prvaka, u gostima kod BATE Borisova, utakmicu okončali s 2:2.

Unatoč tome Claudio Ranieri nakon novog poraza u Napulju nije govorio o krizi. Spomenuo je i kako se ne boji za svoju poziciju, makar su mu navijači odavno okrenuli prst prema dole, a i jako je upitno koliko će strpljenja pokazivati čelnici Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se posve sigurno. Istina je da prolazimo kroz nešto teže razdoblje i dobri rezultati nas ne prate, ali radimo naporno, svi smo zajedno na ovom putu i nemam dojam da sam ostavljen sam u Juventusovim problemima" - rekao je trener Ranieri i nastavio:

"I ovaj poraz je bio ružan, točnije, mogli smo ga izbjeći, ali je istina kako u posljednje vrijeme nemamo niti sreće u utakmicama. Mislim da smo solidno igrali, bilo je stvarno dobrih perioda, ali na kraju se nažalost piše samo poraz."

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara