Juventus "sanja" Gerrarda

JUVENTUS uoči povratka u Serie A najavljuje kako bi u Torinu najviše htjeli vidjeti legendu Anfielda - Stevena Gerrarda.

Stara dama talijanskog nogometa će se ovo ljeto vjerojatno vratiti u prvu ligu nakon što su "prognani" u Serie B, zbog njihove uloge u namještanju mečeva koja je isplivala na vidjelo u skandalu Calciopoli. A kako bi svojim obožavateljima zagarantirali povratak na staze stare slave, planiraju stvoriti respektabilnu momčad koja će već iduće godine moći konkurirati za naslov prvaka.

Igrači kao što su Gigi Buffon, Pavel Nedved i Alessandro Del Piero su pristali ostati u Juventusu upravo pod tim uvjetom - da "bianconeri"stvore jaku, kompetitivnu momčad za iduću sezonu. A Juve to obećanje planira i ispuniti. Kao najveće i najvjerojatnije pojačanje Juventusa iduće sezone već se dugo spomine Miroslav Klose, a sad su izrazili i želju za dovođenjem jednog od najboljih veznjaka svijeta, Stevena Gerrarda.

"Gerrard je fenomenalan igrač i već dugo sanjamo da ćemo ga vidjeti u Torinu", izjavio je sportski direktor Juventusa, Alessio Secco, za News of the World.

Male su šanse da će se ovaj transfer ostvariti, jer će se Liverpool sigurno boriti da zadrži svog kapetana na Anfieldu što je duže moguće, no nikad se ne zna. Već dugo brojni jaki europski klubovi pokazuju zanimanje za Gerrarda, pa ako Juventusova ponuda bude dovoljno "teška" možda engleski internacionalac ipak zamjeni hladnu englesku klimu za, onu ipak malo ugodniju, mediteransku.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara