K-1 prvak Badr Hari pretukao zaštitara ispred noćnog kluba u Amsterdamu!?

K-1 prvak Badr Hari pretukao zaštitara ispred noćnog kluba u Amsterdamu!?

Tekst: M.P.
Foto: K-1

NEDAVNO je jedan od najboljih K-1 boraca sadašnjice Marokanac Badr Hari, dobio vrlo laskavu ponudu da svoju zemlju predstavlja na olimpijskom turniru u Londonu 2012.

Samo nekoliko dana kasnije Hari se ponovno našao u fokusu javnosti. Nažalost, vijesti su ovaj put puno negativnijih konotacija. Nekoliko svjetskih borilačkih medija javlja kako je Marokanac umješan u tučnjavu ispred jednog noćnog kluba u Amsterdamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badr Hari je navodno zajedno s još trojicom prijatelja pokušao ući u klub Bling, a kada mu je ulaz zabranjen na račun odjeće koju je imao na sebi, nastala je tuča. Izbacivač, koji je radio na vratima, završio je sa slomljenom kosti lica, frakturom nosa, ali i lubanje. Ozljede su bile toliko teške da su mu liječnici na glavi morali ugraditi metalnu pločicu.

U međuvremenu se borac oglasio priopćenjem demantiravši bilo kakvu povezanost s incidentom, a policija i dalje razmišlja hoće li ga privesti na obavijesni razgovor ili ne. Opširna istraga je u tijeku i više informacija bi trebalo biti poznato u  skorom vremenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara