SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

"Kad se boriš, onda ti sve ide. A mi smo ovo izgubili. To boli"

"Kad se boriš, onda ti sve ide. A mi smo ovo izgubili. To boli"
Foto: HRS

RUKOMETAŠI Brazila napravili su senzaciju turnira i pobijedili Hrvatsku na otvaranju druge runde SP-a u Kölnu.

Hrvatska je od prve minute susreta bila u problemu, izgubila je tri lopte i ukupno primila čak sedam pogodaka na prazan gol u igri sedam na šest.

Iako je Lino na poluvremenu vikao "uzmi im loptu, jebala te kontra", utakmicu je izgubila obrana, smatra Goran Šprem, stručni komentator RTL-a. Rekao je bez uvijanja da Hrvatska nije pokazala ni dovoljno želje u ovoj utakmici. Brazil nas je zabetonirao.

"Kada se boriš, onda sve ide. Vidjeli smo to protiv Španjolske. Ovaj put je sve bilo dijametralno suprotno", rekao je Šprem i dodao kako je jako žalostan zbog poraza.

"Napad je ovo izgubio, bili smo statični. Inače nam odgovara agresivna obrana, ali nismo koristili prostor, radili smo greške. Loše se zakotrljalo i nismo se mogli vratiti", objasnio je.

"Sve što smo dobro napravili ispalo je loše, a Brazil je sve napravio dobro. Nisu oduševili, mi smo ovo izgubili, nisu oni dobili.To me boli."

Valter Matošević kazao je nakon poraza da Hrvatska nije imala ništa u igri.

"Nije bilo kretnji kao ranije, ni križanja, ni lepršavosti, ni lopte do krila. Nismo imali rješenja na njihovu duboku zonu, probali smo igru sedam na šest, napravili smo nekoliko tehničkih pogrešaka i krenuli iz greške u grešku. Oni su nas samo kažnjavali. Tračak nade kod 26:21 i serije 4:1 pa fulani zicer i sreća nije bila tu", rekao je zlatni vratar, olimpijski i svjetski prvak. 

>>> Pred kamere su nakon utakmice u Kölnu prvi stali Željko Musa i Domagoj Duvnjak, kapetan Hrvatske:

 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara