Kamen protiv najjače momčadi Schalkea i 50.000 navijača

Kamen protiv najjače momčadi Schalkea i 50.000 navijača

MOŽE li Kamen Ingrad iznenaditi cijeli nogometni svijet i ostaviti svoj trag na nogometnoj karti Europe? Sigurno će pokušati, večeras na stadionu u Gelsenkrichenu protiv Schalkea i više od 50.000 domaćih navijača.

Susret počinje u 20.30 sati, prijenos možete pratiti na 3. programu HTV-a.

Iako je Schalke u Veliku stigao s oslabljenom momčadi, rezultat 0:0, uoči uzvrata, dovoljan je da bi Veličani bili optimistični.

Trener Schalkea očekuje defenzivnu igru Kamena, no Gračan najavljuje napadačku i agresivnu igru s malo više opreza.

Heynckes će večeras Kamenu suprotstaviti najjaču momčad, jer si ne smije dopustiti poraz zbog "imidža i ekonomskih mogućnosti" – drugim riječima Heynckes smatra da je sramotno izgubiti od jednog Kamen Ingrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad Gračan rekao je kako je pokušao raditi na psihološkoj pripremi momčadi kako igrači ne bi pali pod utjecaj mnogobrojnih navijača i počeli se braniti od Schalkea. Nada se kako će mirnom, agresivnom, pametnom, discipliniranom i čvrstom igrom parirati Schalkeu.

Vjerojatni sastav Schalkea: Rost, Hajto, Waldoch, Matellan, Kobiašvili, Pinto, Poulsen, Rodriguez, Asamoah, Agali, Hanke

Vjerojatni sastav Kamen Ingrada: Galinović, Smoje, Kurilić, Vuica, Rendulić, Balašković, Kralj, Kovač, Bajsić, Kopunović, Zekić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara