Kanada odahnula: Pronađena jedna Crosbyjeva "zlatna" rukavica

Kanada odahnula: Pronađena jedna Crosbyjeva "zlatna" rukavica

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

POTRAGA za opremom koju je kanadski hokejaš Sidney Crosby imao na sebi u trenutku postizanja odlučujućeg gola za 3:2 pobjedu nas SAD-om u produžetku finala Olimpijskih igara u Vancouveru, urodila je plodom.

Naime, pronađena je jedna rukavica koju je Crosby u slavlju nakon postignutog gola bacio visoko u zrak, dok se još traga za drugom rukavicom kao i palicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toronto Star piše da je jednu Crosbyjevu rukavicu sa zaštitne mreže pokupio aninimni navijač, te ju je kasnije vratio, ali se još uvijek traga za druga dva dijela dragocjene opreme.

Nakon utakmice i proslave kanadskog zlata sva oprema koja je ležala na ledu je skupljena i odnesena u svlačionicu kanadskih hokejaša, ali kada je Crosby htio uzeti svoju opremu, nije ju mogao pronaći.

Hokejaška kuća slavnih u Torontu želi izložiti dijelove Crosbyjeve opreme iz finalne utakmice, dok 22-godišnji kanadski as ima namjeru zadržati dio opreme za vlastitu uspomenu, pa je stoga pokrenuta opširna istraga, a i lokalni mediji su pozvali na povratak tuđe imovine. Prvi su rezultati vidljivi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara