VIDEO Kaos u Marseilleu, policija bacila suzavac, Rusi jurišali na Engleze, građani u šoku: Ovo je zastrašujuće

VIDEO Kaos u Marseilleu, policija bacila suzavac, Rusi jurišali na Engleze, građani u šoku: Ovo je zastrašujuće

Foto: Hina

PONOVNO navijački neredi u Marseilleu. Sinoć se skupina engleskih navijača potukla s lokalnom ekipom koju su isprovocirali povicima "ISIS, gdje si?". Sukob je kratko trajao jer je francuska policija odlučno reagirala. 

Isti se scenarij ponovio dan nakon uvodne tučnjave. Engleski mediji javljaju kako su se pred kafićem u kojem se okupljaju Englezi odjednom stvorila skupina ruskih huligana.Ruski huligani su nasrnuli na Engleze koji su počeli bježati, a na sve njih jurišala je francuska policija.

U sukobima je ozlijeđen je i jedan prolaznik, a vlasnik restorana, koji se nalazi u blizini ostao je šokiran.

"Ovo je zastrašujuće za sve nas. Jako se plašimo. Otvorili smo prošlog tjedna i nismo angažirali dodatno osiguranje. Zbog Ramazana će noću biti i više ljudi, a problemi bi mogli postati sve veći", rekao je vlasnik restorana. 

A, sukobi i dalje traju. Tijekom večeri engleski i ruski huligani nastavili su sukob na ulicama, a u obračunu s policijom ozlijeđeno je više navijača, dok je jedan pretučen i bačen u more.

Francuska policija ima velikih problema sa spomenutim huliganima, koji već prvog dana Europskog prvenstva prave nevjerojatne nerede.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara