Kapetan Hajduka progovorio o sastanku s Torcidom: "Split je specifičan grad"

Kapetan Hajduka progovorio o sastanku s Torcidom: "Split je specifičan grad"

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

U HAJDUKU su se nakon burnog tjedna smirile strasti. Poraz od Dinama je zaboravljen, smijenjeni predsjednik kluba još će neko vrijeme ostati na radnom mjestu, a igrači i navijači izgladili su nesporazume na jučerašnjem sastanku na Poljudu.

Kapetan Hajduka Zoran Nižić progovorio je o sastanku s navijačima, do kojeg je došlo nakon što je skupina navijača na ulici fizički napala nekoliko igrača, a Marko Futacs dobio je nogom u glavu.

Torcida je osudila napad, a jučer su predstavnici navijača igračima rekli da nemaju razloga za strah.

"Osuđujem nasilje nad bilo kojim čovjekom, a pogotovo našim suigračem. Ne mogu reći da imamo nekakav problem s Torcidom jer za to nema nikakvog povoda. To je bio izoliran slučaj koji se može dogoditi na bilo kojem mjestu na svijetu u bilo kojem trenutku. Najbolji pokazatelj odnosa s Torcidom je ono što se dogodilo nakon utakmice s Dinamom. Izgubili smo, a preko 30.000 ljudi nam je pljeskalo. Nema opravdanja za to što se desilo, ali mislim da generalno problema uopće nema", rekao je Nižić za Dalmatinski portal.

"Split je specifičan grad s milijun trenera, igrača i izbornika... U Splitu kad izgubite utakmicu možete očekivati da će vam netko nešto dobaciti. Bar sam ja ovdje pretrpio uvreda i dobivao neugodne poruke. Nije ugodno, žalosno je što sebi neki pojedinac može dopustiti, ali tko može kontrolirati sve ljude?" kaže Nižić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara