Kapetan Hajduka se i dalje ne osjeća spreman: Propušta utakmicu sa Steauom

Kapetan Hajduka se i dalje ne osjeća spreman: Propušta utakmicu sa Steauom
Foto: Pixsell

HAJDUKOV kapetan Zoran Nižić propustit će uzvratni ogled sa Steauom u Bukureštu (16. kolovoza, 20:30) u okviru trećeg pretkola Europa lige.

Zoran Nižić ponovno je, u ionako narušenom ozračju, pregovarao s klupskom upravom. Međutim, obje strane zastupaju isključivo svoje interese. Dok Zoran Nižić inzistira na inozemnom transferu, klupsko rukovodstvo brani realizaciju transfera.

Pod izlikom kako se "ne osjeća spremnim", Zoran Nižić svojevoljno će propustiti i petu uzastopnu utakmicu (Slavia, Lokomotiva, Steaua, Rijeka, Steaua). 

"Zoran Nižić dobio je ponudu turskog kluba, ali smo mu odgovorili kako je izrazito bitan igrač za Hajduk, koji u svlačionici ima veliku ulogu. Nismo ga spremni pustiti, a ni financijski uvjeti nam nisu odgovarali. To ga je malo uzdrmalo, ali nadam se da ćemo tu situaciju riješiti", proteklog tjedna poručio je sportski direktor Saša Bjelanović.

Dok nezadovoljstvo u pozadini buja, trakavica se nastavlja. Pitanje je dokad.

Zoran Nižić je bez odštete pristigao u Hajduk početkom kolovoza 2012. godine. Sa splitskim klubom ugovorno je vezan do 30. lipnja 2019. godine. Na tržištu je trenutačno vrijedan dva i pol milijuna eura. Zastupa ga Stars & Friends, nogometna agencija koja predstavlja pojedince poput Basa Dosta, Andrije Balića i Buraka Yilmaza.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara