Kapetan Rijeke objasnio zašto su bojkotirali medije: "Jedan lokalni list.."

Kapetan Rijeke objasnio zašto su bojkotirali medije: "Jedan lokalni list.."
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

NAKON pobjede 2:1 u Koprivnici protiv Slavena, kapetan Rijeke Alexander Gorgon, gostovao je u emisiji Radio Rijeke "Pod stijenama Kantride" i između ostalog, objasnio je zbog čega su igrači Rijeke prije mjesec dana proglasili "silenzio stampa", koji je sad ukinut.

''Odlučili smo ne razgovarati s medijima jer su novinari iz lokalnog medija na svojem portalu izvlačili naše izjave iz konteksta. Nisu pisali što smo im rekli. Mislim da to nije bilo pošteno prema nama jer je izgledalo da smo protiv trenera ili Uprave. Na kraju se pokazalo da smo sve napravili da se to smiri, ali nisu bili korektni i zato smo donijeli takvu odluku. Stavio sam to na Instagram i svima je bilo jasno zašto. Nadam se da se više ne moram vraćati na tu temu'', rekao je Gorgon ne precizirajući o kojem se od lokalnih medija i portala radi.

Podsjetimo, nedavno je u javnost izašla izjava jednog igrača Rijeke koji je navodno kazao da su ''igrači pod Kekom trenirali kao babe, a trčali kao konji, dok je pod Bišćanom obratno.''

Neki su mediji tu navodnu izjavu iskoristili kako bi u javnost plasirali informaciju da Bišćan nema podršku svlačionice. Igrači su to odmah demantirali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara