Karlovčani demantiraju namještanja: "Nije slučajno da medijski prostor dobiva osuđeni diler"

Foto: Neja Markičević, Drago Sopta / Cropix

NA ANONIMNO pismo koje je stiglo u redakciju Indexa reagirali su bivši tajnik i trener Karlovca, Neven Šprajcer i Igor Pamić, koji odlučno demantiraju tvrdnje koje se iznose u tekstu.

"Da se radi o časnom gospodinu, sam bi otišao u USKOK i rekao sve što zna o onome što je napisao", rekao je Šprajcer u razgovoru za Index.

Šprajcer: Sumnjam na neke osobe, koji imaju nešto protiv mene i Karlovca

"Sličan tekst je objavljen na Radio Mrežnici prije otprilike godinu dana, dok je trajala utrka za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Sad sam sve sigurniji da su isti ljudi ovo režirali, pojedinci koji imaju nešto protiv mene i NK Karlovca. Sumnjam na neke osobe, ali imena ću zadržati za sebe", kazao je Šprajcer, dodavši:

"Nogomet nam je na dnu, trebamo reagirati i ja ću se prvi zauzeti za promjene. Ali, kakvo nam je novinarstvo? Zar je moguće da u jednom dnevnom listu uvodnih pet stranica bude posvećeno intervjuu s čovjekom koji je odležao u zatvoru zbog švercanja droge. To nikako ne može biti slučajno", apelirao je bivšeg suca Miroslava Jedvaja, koji je ovih dana osjetio potrebu "otvoriti dušu".

Prvi slijeva Miroslav Jedvaj, bivši sudac osuđen zbog švercanja droge

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šprajcer je za kraj poslao poruku: "Apeliram na medije, sad kad je važno samo crniti nekog čini se sve kako bi to postalo što izrazitije. Ja stalno čitam Index, čestitam vam na objektivnosti i ažurnosti, ali nemojte i vi početi pisati na taj način", zamolio je Šprajcer. 

Igor Pamić također je pozvao autora dopisa da izađe iz anonimnosti:

"Na te optužbe mogu se samo nasmijati, tip koji se tako predstavlja neka se javi i policiji posvjedoči o tome što je napisao. To je ono što bi bilo korektno i moralno u ovom trenutku. Tko zna čije je to djelo, možda je to jedan od onih koji mi duguju novac", naglasio je Div iz Žminja.

Pamić: Malešov potez podržava svatko normalan

"Cijelo vrijeme dok sam bio u Karlovcu pošteno sam radio, a ako su se takve stvari i događale, nisam znao za njih. Međutim, reći ću vam jednu stvar koja će pobiti sve te navode. Karlovac uopće nije bio u ponudi hrvatskih kladionica dok se natjecao u drugoj ligi! Uostalom, bio sam trener koji je najviše kažnjavan, i zbog prigovora i zbog komentara na suđenje. Neozbiljno mi je sve to malo", priznaje Pamić.

Sadašnji trener Istre 1961 i bivši hrvatski reprezentativac osvrnuo se i na aktualni trenutak hrvatskog nogometa:

"Davno sam rekao da više neću ulaziti u polemike sa sucima, prestao sam i komentirati njihove odluke. Gospodinu Malešu čestitam na hrabrom potezu i svatko normalan tu bi trebao dijeliti moje mišljenje. Dosta se toga bezveznog i piše, a mi samo nagađamo. Blebetati se u ovoj državi može jako puno, bez da ćete o tome odgovarati, a to nije u redu", zaključio je Pamić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara