TORONTO NBA PRVAK

Kawhi na proslavi naslova u Torontu oduševio sve i dokazao da je zabavan lik

Kawhi na proslavi naslova u Torontu oduševio sve i dokazao da je zabavan lik
Foto: EPA-EFE

TORONTO RAPTORSI vratili su se kući i u jednom od najvećih gradova Kanade proslavili prvi NBA naslov u povijesti svoje franšize.

Tisuće Kanađana pozdravile su svoje junake na tradicionalnoj šampionskoj paradi. Cijela Kanada je tijekom finala u svim velikim gradovima pratila svaku utakmicu Raptorsa. Velika je to stvar za zemlju u kojoj je hokej najpopularniji sport, ali košarci iz godine u godinu raste popularnost.

A najzaslužniji za prvi naslov Toronta definitivno je Kawhi Leonard. On je prije sezone u velikom tradeu iz San Antonija stigao u Raptorse i odmah u prvoj sezoni vodio kanadsku franšizu do naslova. Na šampionskoj paradi bio je jedan od najsretnijih, pušio je kubanku, pričao s navijačima, pjevao, plesao i skakao. Potpuna suprotnost u odnosu na ono što inače vidimo od njega izvan terena, kada je uglavnom povučen u interakcijama s drugima.

Dokazao da je zabavan lik

Kada je cijela ekipa stigla na glavnu pozornicu u gradu, Leonard se obratio Torontu preko mikrofona i oduševio sve prisutne na kraju govora.

"Hvala vam svima. Uživajte u ovom trenutku i zabavljajte se", rekao je Leonard i potom se krenuo namjerno smijati te se tako našalio na vlastiti račun podsjetivši na situaciju prije početka sezone kada je na presici ispustio toliko čudan smijeh da je postao hit na internetu.

Tada ga je jedan novinar upitao kako bi se opisao za one koji nisu upoznati s njegovom osobnošću, a Leonard je odgovorio.

"Zabavan sam lik i volim košarku. Morate me jedino pitati više pitanja kako bih vam otkrio više o sebi. Ne mogu vam samo tako reći sve. Nemam pojma ni gdje sjedite trenutno", rekao je tada Leonard i puknuo u smijeh koji je obišao internet.

Sada je na paradi doista dokazao da je zabavan lik.

SITUACIJU S PARADE MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU JER PORTALI ZBOG TV PRAVA I ZAKONSKIH RESTRIKCIJA NE MOGU OBJAVLJIVATI VIDEA U ČLANCIMA. TAMO SE NALAZI I KAWHIJEV SMIJEH PRIJE SEZONE PA IH MOŽETE USPOREDITI.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara