Kek uoči ključne europske utakmice: "Velika je inspiracija igrati na Prateru"

Kek uoči ključne europske utakmice: "Velika je inspiracija igrati na Prateru"

Foto: NK Rijeka

RIJEKA u četvrtak od 21 sat igra svoju treću utakmicu u skupini Europa lige. Nakon odlične utakmice u Milanu, momčad Matjaža Keka lovi prve bodove kod Austrije Beč.
 
Riječki nogometaši odradili su prvi trening na stadionu Ernst Happel, gdje Austria igra zbog rekonstrukcije svog stadiona. Uoči treninga Kek je sjeo pred novinare i najavio utakmicu.

"Znamo kvalitete suparnika, klub velike tradicije, kvalitetnih igrača, dobro vođen. Bit će zanimljiva, napadačka utakmica, njima je polazište isto kao i nama", rekao je Kek pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Austria je klub velike tradicije. Zadnjih godina je možda u sjeni Salzburga, ali velika je inspiracija igrati na Prateru. Austria je protiv AEK-a pokazala kvalitetu. I jednoj i drugoj ekipi trebaju bodovi i zato vjerujem da će biti jedna dobra, napadačka utakmica. Ove dvije utakmice protiv Austrije Beč su za nas ključne".

Dojmove igrača prenosio je Dario Župarić: "Očekujemo da popravimo ovo što smo napravili u posljednjih nekoliko utakmica i da se dignemo gdje nam je mjesto i krenemo igrati kao što znamo."

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara