Khabibov otac najavio: Nudimo revanš McGregoru u boksačkom ringu

Khabibov otac najavio: Nudimo revanš McGregoru u boksačkom ringu
Foto: Getty Images/Guliver Image

CONORA MCGREGORA i Khabiba Nurmagomedova čekaju dulje suspenzije iz UFC-a nakon tučnjave i skandala poslije njihove dugoočekivane borbe u UFC-u prošlog mjeseca.

Nurmagomedov je uvjerljivo pobijedio McGregora koji traži revanš i mogao bi ga dobiti, ali - u boksačkom ringu, ako je za vjerovati Khabibovu ocu Abdulmanapu. Nakon što je saznao za suspenziju, Khabib je najavio da je spreman povući se iz UFC-a i izazvati Floyda Mayweathera baš kao što je to učinio i Conor.

"Khabib je pokazao koliko je dobar i siguran sam da bi bio uspješan i u drugim disciplinama. Da, zainteresirani smo za boksački meč protiv Conora. Mislim da bi moj sin pobijedio i u tom meču jer ima sve predispozicije za to. Zainteresirani smo za takvu borbu", rekao je Abdulmanap.

Podsjetimo, nakon što je Nurmagomedov pobijedio Conora 6. listopada u Las Vegasu, u ringu i oko njega počela je masovna tučnjava koju je započeo upravo Khabib. Odmah po završetku borbe preskočio je kavez i jurnuo na člana Conorova tima, a njegovi ljudi su za to vrijeme u ringu napali McGregora. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara