KK Split predstavio zanimljiv spot za novu sezonu: "Ovo je prava klapa"

KK Split predstavio zanimljiv spot za novu sezonu: "Ovo je prava klapa"

Foto: Screenshot

SPLIT je spreman za novi košarkašku sezonu. Kapetan Mateo Kedžo pokrenuo je promotivni spot, a u njemu su sudjelovali svi prvotimci Splita, zajedno sa stručnim stožerom. Kadrovi su snimani u našoj kultnoj dvorani na Gripama, a produkciju potpisuje tvrtka Jedina.hr iz Splita.

Inače, u prostorijama kluba na Gripama krenula je prodaja pretplata za sezonu 2017/18. Pretplate se mogu kupiti radnim danom od 9 do 15 sati. Godišnja ulaznica, koja uključuje 12 utakmica Premijer lige, 11 utakmica 2. ABA lige i eventualne utakmice Kupa Hrvatske stoji 450 kuna.
 
Cijena pretplate samo za Premijer ligu je 300 kuna, a za 2. ABA ligu 250 kuna. Umirovljenici iznad 65 godina, djeca, đaci i studenti imaju posebne popuste, godišnja pretplata za oba natjecanja stoji 350 kuna, za Premijer ligu cijena je 250 kuna, a za 2. ABA ligu 200 kuna.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posebnost su obiteljski paketi (1+1) u kojima jedan član obitelji plaća punu pretplatu dok svaki idući član obitelj plaća pola iznosa (450+225 kuna). U prodaji su i pretplate za VIP ložu po jedinstvenoj cijeni od 1000 kuna.

 
Ovisno o interesu, postoji mogućnost i kupnje pretplata na rate. Cijena ulaznica za svaku utakmicu pojedinačno u sezoni 2017/18. bit će 30 kuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara