Španjolska prvi favorit Eura, Hrvatskoj male šanse za prolazak skupine

Foto: AFP

WILLIAM HILL, jedna od najpoznatijih svjetskih kladionica, postavila je nove koeficijente za Europsko nogometno prvenstvo iduće godine nakon što su određene skupine za turnir u Poljskoj i Ukrajini.

Podsjetimo da se hrvatski nogometaši nalaze u skupini C zajedno sa Španjolskom, Italijom i Irskom. William Hill, pak, predviđa da su Španjolska i Italija debelo ispred u ulozi favorita od ostalih konkurenata.

Tako je određen koeficijent 1.53 da će Španjolska biti pobjednik skupine. Na Italiju je 3.75, na Hrvatsku 8.50, a na Irsku čak 15.

Samo 1.11 je koeficijent da će se Španjolska plasirati dalje (jedno od prva dva mjesta). I Italija sa 1.36 figurira kao sigurna momčad koja prolazi ovu skupini C. Na Hrvatsku je 3.25 da prolazi skupinu, dok je Irska i u tom segmentu inferiorna (6.00).

Evo i postavljenih koeficijenata za sve tri utakmice Hrvatske:

Hrvatska - Irska 2.10 - 3.00 - 3.20

Hrvatska - Italija 3.50 - 3.20 - 1.91

Hrvatska - Španjolska 7.00 - 3.50 - 1.44

Hrvatskoj šanse kao i Ukrajini, Grčkoj, Poljskoj i Češkoj

Španjolci su i glavni favoriti za osvajanje Eura. Koeficijent da će se to dogoditi je 3.25. Slijedi Njemačka s 4.5 pa Nizozemska i Engleska s koeficijentom 8.00. Peti favorit Eura je Francuska na koju je koeficijent 13 iako je bila u bila u četvrtoj jakosnoj skupini. Hrvatska je pri dnu, koeficijent da će osvojiti Euro je 40, a kladionice iste šanse daju Ukrajini, Grčkoj, Poljskoj i Češkoj. Najmanje šanse ima Danska na koju je koeficijent 100.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara