Klasnić: Više ne čekam Werder!

IVAN KLASNIĆ je, prema pisanju njemačkoga internetskog portala Kickera, objavio da je otvoren za odlazak iz bremenskog Werdera.

"Moja je budućnost otvorena. Više nisam rezerviran samo za Werder",  Klasnićeva je izjavu koju prenosi njemački web-portal.

Nagovještaj odlaska iz kluba u kojemu je proveo punih sedam sezona uzbudila je sportskog direktora Werdera Klausa Allofsa, koji je istog trenutka najavio hitan sastanak sa 28-godišnjim hrvatskim napadačem.

Nesporazumi između Klasnića i kluba, prouzročeni dvostrukom transplantacijom bubrega, još uvijek nisu riješeni. Moguće je da će ih riješiti konkurentske ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasniću u lipnju istječe ugovor i u klubu su svjesni da će besplatno izgubiti odličnog igrača. Kicker navodi da zanimanje Hannovera za Klasnića i dalje stoji. Vruća je informacija da se za Ivana ponovno zagrijao HSV, klub koji ga je zvao prije dvije godine za godišnju plaću od dva milijuna eura. Pitanje je bi li sada platili istu svotu, međutim u Hamburgu su zainteresirani, tvrdi isti izvor.

Novinar Kickera spominje da bi se Klasnić svakako volio zadržati u sjevernom dijelu Njemačke zbog održavanja kontakta s vlastitim liječničkim timom.

Zbog ozljede butnog mišića Klasnić je još uvijek upitan za večerašnji nastup Werdera u Glasgowu protiv Rangersa, u prvom dvoboju osmine finala Kupa Uefa.

Totalsport
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara