"Klasnićevo tijelo ne može izdržati!"

"Klasnićevo tijelo ne može izdržati!"

UPORNI i hrabri hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić, sudeći po najnovijim liječničkim prognozama, ipak se neće tako brzo vratiti profesionalnom nogometu. Nakon posljednjeg pregleda, obavljenog u četvrtak, napadaču Werdera koji je nedavno potpisao novi ugovor zabranjeno je treniranje sa suigračima, po nalogu bivšeg službenog liječnika njemačke nogometne reprezentacije Wilfrieda Kindermanna.

On je, naime, pregledao 27-godišnjeg nogometaša i stopirao povratak na travnjak, smatrajući da njegovo tijelo ne može izdržati naporan trening profesionalnih nogometaša.

16. ožujka Klasniću je po drugi puta presađen bubreg, nakon neuspješnog operativnog zahvata obavljenog u siječnju. Njegovo se zdravstveno stanje naglo popravilo, pa je stoga potpisao novi jednogodišnji ugovor i nedavno se priključio suigračima na treningu. No, nakon novog liječničkog upozorenja, Klasnićev povratak nogometu ponovo je neizvjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam razočaran odlukom, ovo je jedna zaista loša vijest. Sve skupa pomalo me frustrira, ali neću se predati niti priznati da je gotovo. Iako, nemam preveliku želju za ponovim individualnim treniranjem..." - razočarano je Klasnić kazao agenciji AFP.

D.R.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara