Koch: Ako izdržimo prvih 20 minuta u Bremenu, imamo šanse za dobar rezultat

"JAKO su dobri, što su pokazali i na europskoj sceni, no momčad je doživjela velike promjene, nedostaje im mnogo igrača, to je naša velika šansa. Uostalom, mi smo već odigrali četiri prvenstvene utakmice." - mišljenje je Dinamovog vratara Kocha o Werderu.

Koch je komentirao i izjave direktora Werdera koji nimalo ne respektira Dinamo, te je uvjeren u prolaz svoje momčadi. "To je dobro za Dinamo, da nas podcjenjuju! Idemo tamo dokazati da imamo pravu momčad i vidjet ćemo što će biti. No, velika je njihova greška što nas ne respektiraju, kad pogledate Hrvatska ima sjajnu reprezentaciju. To bi također trebalo utjecati na stavove. Dinamo se lani predstavio protiv Arsenala u dobrom svjetlu a sjajan posao napravljen je transferima Eduarda i Ćorluke" - pojasnio je Koch.

Na upit novinara tko su ključni igrači u Werderu, Koch je odgovorio kako su oni dobri kao momčad. "Nikad se ne radi samo o pojedincu jer 11 igrača od prve do zadnje minute mora težiti stvaranju zajedničkog rezultata. Gledao sam Werder na televiziji, vodio je 2:0 protiv Bochuma, a završilo je 2:2 upravo zato jer njihovi igrači nisu zajednički radili na očuvanju rezultata" - rekao je.

"Mi smo mladi, idemo se boriti. Njihovo podcjenjivanje strašno nas motivira. Jako želimo ući u Ligu prvaka, upravo zbog toga došli smo potražiti mir u karanteni. Iako smo mladi, dovoljno smo zreli da ne radimo greške i mislim da je nivo samopouzdanja vrlo visok" - dodao je Dinamov vratar.

Govoreći o Werderu ipak je istaknuo mnoge igrače poput Sanoga, Diega, Nalda i Borowskog koji u svakom trenutku mogu opasno priprijetiti. "Moramo se dobro postaviti na terenu, stajati usko, oni će nabiti svoj dobro poznati pressing, u tome su odlični, a ako mi izdržimo prvih 20 minuta imamo velike šanse da izvučemo dobar rezultat." - vjeruje Koch.

Dinamov vratar osvrnuo se i na svoje izvedbe u modrom dresu. Vrlo jasno je rekao da nije pretjerano zadovoljan njima ove sezone. "Ali to je moj problem, u Njemačkoj sam igrao drugačiji nogomet. Ovdje ponekad 20 minuta stojiš i gledaš utakmicu. A to zna biti za koncentraciju jako loše, koncentracija je ipak najbitnija" - opravdao se Koch.

A.H./D.R.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara