KOMEDIJA U SRBIJI Gdje su igrači Javora dok protivnik izvodi penal?

KOMEDIJA U SRBIJI Gdje su igrači Javora dok protivnik izvodi penal?

Foto: Screenshot YouTube

U HRVATSKOJ je klupski nogomet na niskim granama. Što se tiče poštenja, organiziranosti, infrastrukture, suđenja i kvalitete miljama smo daleko od europskog vrha, no u susjedstvu je još gore. 
 
Nakon što smo vidjeli na kakvom su ''travnjaku'' derbi BiH lige igrali Borac i Zrinjski u srijedu, danas smo dobili snimak s utakmice između Radničkog iz Niša i Javora. U Ivanjici je Radnički slavio s 3:1 i tako je zadržao treće mjesto iza Zvezde i Partizana. Međutim, pobjeda Nišlija u Srbiji je izazvala brojne kontroverze zbog skandaloznog ponašanja igrača Javora u trenutku dok je igrač Radničkog Milan Pavkov izvodio penal za drugi gol svoje momčadi.
 
Pavkov  je i prvi gol zabio s "kreča", ali se kod drugog dogodila situacija koja navodi na pomisao da domaći igrači i nisu baš nešto pretjerano željeli bodove u ovoj utakmici.
 
Naime, dok se Pavkov pripremao za udarac, niti jedan igrač Javora nije bio ni blizu svog kaznenog prostora kao što je, naravno, uobičajeno kad protivnik izvodi najstrožu kaznu.
 
Da je Pavkov kojim slučajem promašio, da mu je golman skinuo šut ili da je pogodio vratnicu, domaćih igrača ne bi bilo da očiste loptu. Umjesto da na crti kaznenog prostora čekaju epilog situacije, oni su, pozicionirani puno bliže centru nego vlastitim vratima, bezbrižno čekali da igrač Radničkog odradi svoje.
 
Sporan trenutak se na snimci nalazi na 03:15.
 
U Srbiji se, naravno, danas naveliko priča o prevari, o mutnim poslovima i kuju se teorije zavjere, no da priča zaista nije posve čista dokazuje i činjenica da je koeficijent na pobjedu Radničkog preko noći s  2.05 srušen na 1.20, samo nekoliko sati prije početka susreta.
 
Ako vam ni ovo nije bio dovoljan razlog za sumnju, pogledajte onda na 03:05 snimke kako je došlo do drugog penala za Nišlije.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara