Kovalainen: Sva sreća da je s Markom sve u redu

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

U DEVETOM krugu Velike nagrade Europe, utrke Svjetskog prvenstva Formule 1 u Valenciji, dogodio se težak sudar Marka Webbera i Heikkija Kovalainena.

U pokušaju da ga prestigne Webber je "nosom bolida" zapeo za Kovalainena, te je Australac doslovno katapultiran u zrak. Napravio je salto, ali na sreću se prizemljio na gume, a potom se i stropoštao prema zaštitnoj ogradi.

Na svu sreću, cijeli pad je prošao sretno za Webbera, te je odmah po smirivanju bolida Australac neokrznut izašao iz njega.

"Ovo se nije trebalo dogoditi. Sve je u redu sa mnom, sva sreća, stvarno sva sreća da je i sa Markom sve u redu",  komentirao je Finac događaj tijekom utrke i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgledalo je strašno i bilo je strašno, ali bilo je i mnogo sreće u svemu. U dobrom smo odnosu bili prije ovog događaja, nadam se da ćemo biti dobri i nakon ovoga. Mislim i da ćemo popričati o svemu. "

Kovalainen se potom okrenuo samom događaju.

"Branio sam se od njegovog napada, uvijek se branim u takvom slučaju. Mislim da on sam nije bio siguran na koju će stranu izvesti napad, ja sam usporio i kontakt je bio neminovan. Ostao je bez vremena za reakciju",  završio je Kovalainen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara