SMRT KOBEA BRYANTA

"Kralju, toliko te poštujem" Prije smrti se poklonio onom koji ga je nadmašio

"Kralju, toliko te poštujem" Prije smrti se poklonio onom koji ga je nadmašio
Foto: Gulliver / Getty Images

POGIBIJA Kobea Bryanta (41) u padu helikoptera užasnula je sportski svijet. Jedan od najvećih košarkaša svih vremena neposredno prije smrti na Twitteru je objavio status posvećen onom koji ga je nadmašio.

LeBron James je 7 minuta i 23 sekunde prije kraja treće četvrtine gostovanja Lakersa kod Sixersa izazvao ovacije publike u Philadelphiji.

Nakon što je postigao koš, službeni spiker objavio je da je to povijesno poentiranje jer je tako jedan od najboljih košarkaša ikad preskočio Kobea Bryanta, i to u njegovom rodnom gradu, i postao treći najefikasniji igrač u povijesti najjače lige svijeta.

LeBron (35) je spomenutim ubačajem došao do 33.644 koša u NBA ligi. Publici u Phillyju, ali i fanovima košarke općenito, posebno se svidjelo što je LeBron srušio Kobea noseći tenisice s natpisom "Mamba zauvijek", što je Bryantov nadimak.

Kobe je na to što ga je LeBron srušio tako da je nosio tenisice s posvetom njemu reagirao na spomenutoj društvenoj mreži statusom: "Kralju Jamese, nastavljaš pomicati granice igre. Brate, toliko te poštujem. #33644" Ova Kobeova objava izazvala je 2,5 milijuna reakcija. Nitko nije slutio da mu je to zadnje što je objavio na Twitteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara