HRVATSKA REPREZENTACIJA

Kramarić: Svi su napaljeni na Hrvatsku

Kramarić: Svi su napaljeni na Hrvatsku
Foto: EPA

NAKON sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i osvojenog drugog mjesta hrvatska nogometna reprezentacija se nalazi pred novim izazovom, kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020.

>Hrvatska prvi put s ovakvom obranom: "Nikad nismo igrali zajedno"

>ANKETA Hrvatska ima četiri problema, kako biste vi riješili Dalićeve dileme?

Hrvatska će vizu za Euro koji će se sljedeće godine održati u 12 zemalja i 12 gradova tražiti u skupini E zajedno s Walesom, Slovačkom, Mađarskom i Azerbajdžanom.

Prvu utakmicu Dalićevi igrači imat će protiv Azerbajdžana u četvrtak na Maksimiru.

Utakmicu je najavio Andrej Kramarić i otkrio najveći problem Hrvatske u kvalifikacijama.

"Uvijek će se pitati samo nas, ja sam svjestan da će bilo koja reprezentacija koja dođe ovdje biti napaljena od prve minute, to će biti najveći naš problem. Moramo od prve minute krenuti svjesno, svi znamo da smo bili drugi na svijetu, ali mogli bi ući u neke veće probleme ako ne budemo koncentrirani. Neću reći da neće biti problema u kvalifikacijama, bit će problema, to na papiru izgleda jednostavno, a u stvarnosti to nije tako", rekao je Kramarić.

Kramarić igra u sjajnoj formi, najboljoj od reprezentativaca. Zabio je ove sezone 13 golova, a tri je zabio u zadnje dvije utakmice. Još mu jedna gol fali da postane najbolji strijelac Hoffenheima u povijesti.

"Neću reći da sam u životnoj formi. Bilo bi mi drago da nastavim ovim putem, dat ću sve od sebe. Neće to biti tako jednostavno kako na papiru izgleda."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara