Slaven će pokušati otkinuti prve bodove Dinamu ove sezone, Cico odmara prvotimce

Slaven će pokušati otkinuti prve bodove Dinamu ove sezone, Cico odmara prvotimce

Foto: Hina

IZMEĐU dvije europske utakmice protiv imenjaka iz Tbilisija Dinamo će dočekati Slaven Belupo na Maksimiru, Talentirani trener Farmaceuta, Željko Kopić, u petak u 20 sati pokušat će otkinuti prve bodove Cici Kranjčaru, koji ima četiri pobjede u četiri službene utakmice po povratku na klupu Modrih. Kako je sezona pri po četku, te kako mnogi igrači još nisu na radnoj temperaturi, Kranjčar planira malo odmoriti ključne figure, ali uz poštovanje prema Belupu.

"Mislim da finalist Kupa svakako zavrjeđuje posebnu pažnju i očekujem čvrstu utakmicu protiv kvalitetne momčadi. Vjerujem kako ćemo i mi biti na razini, polako ulazimo u formu, igramo sve bolje i očekujem još jedan uzlet uoči europskog uzvrata," rekao je Zlatko Kranjčar pa najavio promjene u sastavu:

"Naši su igrači su se potrošili u europskim utakmicama tako da ćemo malo mijenjati sastav. Ovo je odlična prilika onima koji su dosad manje igrali da se nametnu i pokažu da u trenutku mogu odgovoriti zahtjevima Dinama."

Za kapetana odmora nema, ali ima za...

Kranjčar je otkrio na kog konkretno misli.

"Machado sigurno neće nastupiti, Soudani je umoran zbog lakših treninga tijekom priprema zbog Ramazana, a dosta se istrošio u dosadašnjim utakmicama. Pričali smo s njim i potreban mu je kratak odmor da bi bio spreman za Gruziju. Pivarić je nakon pet mjeseci zaigrao poštenu utakmicu i treba mu odmor, uskočit će Matel i Sosa, vraća se Šifo… Kažem, uvjeren sam da ništa ne gubimo njihovim ulaskom i da će rezervni igrači pokazati što mogu."

Za kapetana odmora nema, Domagoj Antolić počet će od prve minute.

"Nećemo ga odmarati i počet će utakmicu sutra. Nekom se možda čini da nije u formi, ali jako je važan za momčad, u oba smjera, i ne slažem se s kritikom na njegov račun."

Lešković još neće debitirati

Lešković može zaigrati, ali vjerojatno neće, Dinamo želi pričekati da dođe na potrebnu razinu, tako je i s ostalim novacima u momčadi.

"Jonas nam daje čvrstinu u veznom redu, u obrambenom smislu nam je vrlo koristan i u njemu vidim kvalitetnog defenzivnog veznog igrača. Karimi izgleda sve bolje na treningu," zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara