Kranjčar inzistira da se sljedeće dvije utakmice igraju u Maksimiru, a ne na "blatnjavoj Kantridi"

Kranjčar inzistira da se sljedeće dvije utakmice igraju u Maksimiru, a ne na "blatnjavoj Kantridi"

PONOVO će HNS na sebe navući bijes Torcide i Splićana, ali ovaj put naljutit će se i Riječani i Varaždinci. Naime, izbornik Kranjčar izjavio je kako je logično da se utakmice protiv Islanda i Malte igraju u Maksimiru.

"Ništa od Varaždina i Rijeke ili nekog trećeg grada, logično je da se obje utakmice igraju u Maksimiru! I Island i Malta će igrati zatvoreno i trebat ćemo ih raširiti, a Maksimir ima još uvijek najbolji i najširi travnjak, igrači su navikli na njega. Ne smijemo se dovesti u situaciju da primjerice na uskoj i blatnjavoj Kantridi prospemo dragocjena dva boda." – rekao je Zlatko Kranjčar na konferenciji za novinare, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Split, Varaždin i Rijeka ipak se ne bi trebali pretjerano ljutiti na Kranjčara, jer on nema ništa protiv toga da se prijateljske utakmice igraju u navedenim gradovima.

No, prijateljski susret s Brazilom čini se igrat će se u Zagrebu, jer HNS ima problema sa "zatvaranjem financijske i organizacijske konstrukcije te utakmice.", rekao je Zorislav Srebrić, glavni tajnik HNS-a.

No, Kranjčar je ipak na kraju rekao nešto što bi moglo razveseliti Splićane. Naime, rekao je kako Hrvatska može kvalifikacijsku utakmicu protiv Švedske, 8. listopada 2005. godine, igrati na Poljudu. Iako će HNS i Kranjčar zbog toga vjerojatno očekivati zahvalnost Splićana, najvjerojatnije će time samo potaknuti još više animoziteta na relaciji Split - Zagreb.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara