Kranjčar: Ne postoje "krvnici" na nogometnim terenima

Kranjčar: Ne postoje "krvnici" na nogometnim terenima

ENGLESKIM novinarima je Niko Kranjčar i dalje prilično zanimljiv sugovornik. I zbog odlične igre u Portsmouthu, ali i zbog povezanosti s Eduardom, ozlijeđenim igračem Arsenala.

"Eduardo mi je stalno u mislima. Razgovarao sam s njim nekoliko puta nakon svega i dobro je znati kako nije niti malo pogođen, vedar je i optimističan", rekao je Niko Kranjčar te dodao: "Nisam vidio nikakav film, niti taj trenutak utakmice. Ali sam vidio sliku i bilo mi je dovoljno. Taj start je sigurno natjerao mnoge na razmišljanje, ali ne bi bilo dobro razmišljati kako se i tebi može dogoditi takvo što. Moraš izaći na teren i maksimalno odraditi za to što si plaćen. Loše stvari se događaju, nažalost", rekao je Kranjčar.

Na upit je li ikada u karijeri osjetio da postoji igrač koji namjerno želi ozlijediti suparničkog igrača, Kranjčar je rekao: "Nisam. Ne znam takvog, niti sam osjetio oko sebe takvog igrača. Ne želim niti vjerovati da postoje, jednostavno, dogodi se nekim slučajem strašna ozljeda poput Eduardove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog vikenda, u nedjelju, Portsmouth gostuje kod Evertona u utakmici 28. kola engleskog prvenstva. "Everton je pokazao koliko su dobri, ali ih se ne bojimo. U svaku utakmicu tako ulazimo i imamo šanse na tom gostovanju. Defenzivno niti jednu utakmicu nismo loše odigrali, a prema naprijed imamo mnogo pobjednika, ljudi koji mogu odlučiti. Uvijek lovimo pobjedu, tako ćemo i ovaj put", završio je Kranjčar. 

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara