Kranjčar: Redknapp bi znao kako Englesku odvesti na Euro

NIKO KRANJČAR izjavio je u razgovoru za Mirror da bi njegov trener u Portsmouthu Harry Redknapp odveo Englesku na Euro da je on bio izbornik.

Kranjčar je bio dio hrvatske momčadi koja je obje međusobne utakmice u kvalifikacijama za Euro pobijedila Englesku i spriječila je u odlasku u Austriju i Švicarsku.

Kranjčar je na pitanje da li bi Harry Redknapp da je bio izbornik odveo Englesku na Euro, odgovorio potvrdno.

"Mislim da bi. Ja imam 23 godine i tko sam ja da sudim jesu li ljudi iz Engleskog nogometnog saveza pogriješili u izboru ili ne? Ali mislim da bi Harry napravio izvrstan posao s Engleskom. Zna točno kako postaviti taktiku u utakmici", izjavio je Kranjčar.

Hrvatski reprezentativac podvukao je i paralelu Redknappa sa Slavenom Bilićem.

"Njihov menadžerski stil je sličan. Ponašaju se prema svakom igraču prijateljski, kao da su jednaki, a ne s visoka. Slaven je mlađi pa ima neke novije ideje, svježije. Ali obojica imaju golemo nogometno znanje i užitak je raditi s njima."

Upravo je Slaven Bilić preporučio Harryja Redknappa Niki Kranjčaru prilikom njegova izbora kluba 2006. godine.

"Slaven mi je pričao o Redknappu. Jedan od razloga zašto sam se odlučio za Portsmouth bila je povratna informacija od hrvatskih igrača koji su poznavali Harryja. Rekli su mi da je on menadžer koji ima prisan odnos s nogometašima. "

A.K.
Foto: K.H.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara