Kranjčarov asistent Pavljučenko: "Lijepo zarađujem sjedeći na klupi, ali želim igrati"

Foto: AFP

RUSKI napadač londonskog Tottenhama Roman Pavljučenko nezadovoljan je svojim statusom i želi na ljeto napustiti White Hart Lane.

"Menadžer mi ne vjeruje, to je očito. Nije bitno da li igram dobro, zabijam golove i dajem sve od sebe na treninzima, opet ne uživam u povjerenju mog trenera. Tako ja to vidim. Stoga neću produžiti ugovor s Tottenhamom, koji istječe na kraju sljedeće sezone, već ću na ljeto svakako nastojati promijeniti sredinu", zaprijetio je Pavljučenko, koji je u subotnjoj prvenstvenoj pobjedi svog kluba na White Hart Laneu protiv Boltona s 2:1, ušao u igru u drugom poluvremenu umjesto Petera Croucha, a u sudačkoj nadoknadi je asistirao Kranjčaru za pobjednčki gol.

"Čak i kada odigram dobro ili zabijem gol, opet me nema na terenu u sljedećoj utakmici. U cijeloj priči novac mi nije toliko bitan, može se lijepo zaraditi i od sjedenja na klupi. No, ja želim igrati! Umorio sam se od sjedenja. Budući da nisam otišao u siječnju, moram ostati u Tottenhamu do sljedećeg ljeta. Ukoliko se u mom statusu nešto bitno ne promijeni, tražit ću od kluba da me proda, ili barem pošalje nekamo na posudbu", rekao je Pavljučenko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara