Kranjčarova "desetka" u Splitu najtraženija

IAKO Niko još nije zaigrao niti jednu službenu utakmicu u bijelom dresu s brojem 10, upravo taj dres trenutno je najtraženiji artikl navijača Hajduka. U nepunih mjesec dana otkako je Niko potpisao za Hajduk, prodano je oko tisuću dresova popularne splitske desetke.

Navala na Kranjčarovu desetku i dalje ne jenjava, a najbolji dokaz tome je jučerašnje otvorenje drugog Hajdukovog fan shopa u blizini Peristila. Navijači najviše traže "bilu" desetku, dok se ostali dresovi prodaju u zanemarivim količinama, otkrio je za Sportske novosti predstavnik Umbra u Splitu, Miro Grizelj.

Niko je jučer u pola sata prisustvovanja otvaranju fun shopa, neprestance pozirao i potpisivao suvenire Splićanima i navijačima Hajduka, a jedna je navijačica došla na ideju da joj se Niko potpiše na grudnjak. Dokaz realizacije ovog prijedloga nažalost nemamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od rujna prošle godine, dok je još igrao u Dinamu, prodano je svega 48 dresova s Kranjčarevim prezimenom. Ukupno je lani prodano oko 1000 Dinamovih dresova od čega tek 300-tinjak s otisnutim prezimenima Dinamovih igrača. Na oko 150 dresova otisnuto je prezime Brazilca Eduarda, a drugo po broju prodanih dresova je prezime Ivana Bošnjaka.

Hoće li ovakva prodaja Nikinog dresa u Splitu pozitivno utjecati na njegovu igru tek ostaje za vidjeti, no Nikomanija u Splitu očito još traje, a Splićani Niku tretiraju kao pravu zvijezdu, te ga zaustavljaju i pozdravljaju na splitskim ulicama.

Inače, Niko će sutra debitirati i na Poljudu. Naime, Hajduk s početkom u 16 sati igra prijateljski susret protiv mađarskog Vasasa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara