VIDEO Torcida u velikom broju došla u Kranjčevićevu

VIDEO Torcida u velikom broju došla u Kranjčevićevu

Foto: Luka Šangulin

LOKOMOTIVA - HAJDUK od 18 sati igraju u 25. kolu HNL-a, a na utakmicu je došlo oko tisuću navijača gostiju iz Splita, ali i iz drugih dijelova Hrvatske. 

Torcida je posebno motivirana za ovu utakmicu nakon što je zbog "rasizma navijača i loše organizacije" na subotnjem derbiju s Rijekom, Hajduk kažnjen s dvije domaće utakmice bez publike i novčano s 80 tisuća kuna. 
 
Hajdukovi navijači su na stadion ulazili sve do 30. minute zbog stroge kontrole. Policijske ekipe su ih pratile od izlaza s autoceste do dolaska u Kranjčevićevu.

 

Današnja utakmica proglašena je visokorizičnom. Odluku je donio povjerenik za sigurnost HNS-a Miroslav Marković, kako bi policijske i zaštitarske snage bile na višoj razini pripravnosti. 
 
Hajduk nije naručivao ulaznice za  navijače, pa je sva odgovornost na Lokomotivi kao organizatoru utakmice. Istok Kranjčevićeve bit će popunjen navijačima Hajduka koji se zbog kazne tek u svibnju protiv Osijeka vraćaju na Poljud.
 

Torcida je na zatvaranje Poljuda reagirala pjesmom na Facebooku:
 
"Oni bi tili da se ne čuje naš glas i novim zakonima udaraju nas, al svaki udarac nas jača to poručujemo mi sve do kraja mi ćemo se boriti... Kontra zakona,kontra zabrana, njima u dišpet neka gori bengalka jer u njoj gori naša želja to poručujemo mi, sve do kraja mi ćemo se boriti!
SVI U ZAGREB!" 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara