Kristian treba našu pomoć! Perišić, Ćorluka, Hrgović poslali mu poruku podrške

Kristian treba našu pomoć! Perišić, Ćorluka, Hrgović poslali mu poruku podrške
Foto: Mladež Rugvice / Facebook

KRISTIAN JUKIĆ, 19-godišnji sportaš iz Rugvice, obolio je od tumora središnjeg živčanog sustava. Za liječenje u njemačkoj klinici Universitäts Klinikum Heidelberg je potrebno između 100 i 150 tisuća eura.

Njegovi su prijatelji na društvenim mrežama pokrenuli humanitarnu akciju i zatražili pomoć.

"Dragi prijatelji, u tijeku je humanitarna akcija za našeg Kristiana Jukića, našeg mještanina iz Rugvice. Kristian je u svojoj 19 godini života obolio od tumora središnjeg živčanog sustava. Za liječenje ove zloćudne bolesti, potrebno je prikupiti između 100 i 150 tisuća eura kako bi Kristian mogao otići u njemačku kliniku Universitäts Klinikum Heidelberg na liječenje.

Molim Vas da uplatom na žiro račun koji je otvorila njegova majka Perka Jukić, broj HR0523600003118363652 pomognete u borbi protiv ove bolesti. Također možete pomoći donacijom na njegovu adresu, Kaptolska 3, Svibje, 10 361 Sesvetski Kraljevec. Unaprijed hvala na svakoj pomoći", napisali su Mladi Rugvice na Facebooku.

Akciji su se pridružili i hrvatski nogometaši Ivan Perišić, Vedran Ćorluka, Šime Vrsaljko, Ante Rebić, boksač Filip Hrgović, rukometaš Stipe Mandalinić...

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara