Davor Šuker dao podršku Infantinu za šefa Fife

Davor Šuker dao podršku Infantinu za šefa Fife

Foto: Hina

"KUD svi Turci, tu i Davor Šuker". Tako bi se nekako mogla prevesti podrška Davora Šukera Gianniju Infantinu, aktualnom tajniku Uefe, za predsjednika Fife.
 
Podsjetimo, Šuker je kao član Izvršnog odbora Uefe do zadnjeg stajao uz Michela Platinija, dajući mu bezrezervnu podršku i papagajski ponavljajući kako je legendarni Francuz nevin u pogledu optužbi koje su mu se stavljale na teret. Međutim, kad je Platini zbog osnovanih sumnji u korupciju i davanje te primanje mita izbačen iz nogometa na osam godina, Šuker se priklonio većini u Uefi.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"U ime Hrvatskog nogometnog saveza i moje osobno nadam se kako će idući predsjednik Fife biti gospodin Gianni Infantino. Zašto? Jednostavno: znam ga dugi niz godina u Uefi gdje je napravio odličan posao i nadam se da može donijeti promjene i postati idući predsjednik Fife 26. veljače u Zürichu", rekao je Davor Šuker. 
 
Izvršni odbor Uefe protekloga je tjedna dao jednoglasnu podršku Infantinu u utrci za predsjednika svjetske nogometne organizacije. Izbori za predsjednika Fife bit će održani 26. veljače u Zürichu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara