Kuže: Dinamo će biti prvak; Mitu potpisao za "Modre"

NA DINAMOVOJ pressici potvrđeno je da je Rumunj s hrvatskom putovnicom, Dumitru Mitu, potpisao dvogodišnji ugovor s Dinamom.

Mitu se vratio u Maksimir, a Zvjezdan Cvetković, sportski direktor Dinama, o njegovom povratku među "Modre" je izjavio: "Pogriješili smo što ga nismo prije pozvali, umjesto da ode u Rijeku trebali smo ga pozvati u Dinamo."

Kako javlja Radio 101, potvrđeno je da je i Eddy Bosnar blizu povratka iz Evertona gdje je igrao za drugu momčad, a Premiership utakmice pratio sa tribine.

Iz Dinama su otišli Vladimir Vasilj, koji se uputio u Tursku, te Andre Mijatović koji će od sljedeće sezone igrati u 2. njemačkoj ligi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljivana pojačanja poput Silvija Marića i Josipa Šimića su očito otpala, jer mlađi od braće Šimić je blizu potpisivanja za austrijski Kärten, dok će "Mara" prema najavama produžiti ugovor s Panathanaikosom.

Iako će sezona početi relativno rano, ovogodišnji prijelazni rok trajati će do kraja kolovoza, pa još uvijek ima vremena za eventualna pojačanja.

Novinar Radija 101 upitao je trenera Josipa Kužea koji će se klubovi sljedeće godine boriti za prvenstvo i kup, a Kuže je dao pomalo atipični odgovor: "Neće biti neizvjesnosti. Dinamo će osvojiti naslov prvaka!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara