ATP

Kyrgios ponovno provocira, ovoga puta javio se zbog servisa

Kyrgios ponovno provocira, ovoga puta javio se zbog servisa
Foto: Getty Images

KONTROVERZNI australski tenisač Nick Kyrgios ponovno je na sebe navukao bijes društvenih mreža zbog sukoba s kazahstanskim tenisačem Mikhailom Kukushinom na Instagramu.

ATP je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju Kyrgiosa kako servira "ispod ruke", nešto što on radi često, a mnogi ga zbog toga prozivaju. U opisu su dodali "Taktika ili nevolja?" i izazvali polemiku u komentarima. 

Javio se i Kukushkin koji je kao komentar ostavio emotikon palca okrenutog prema dolje, jasno poručivši kako ne zagovara taj način servisa, a onda se javio i Kyrgios koji se očito osjetio prozvanim tim komentarom. 

"Ne brini, frende, nisam koristio taj servis kad sam te razbijao u Dubaiju", napisao je Kyrgios kako bi podsjetio Kukushkina na njihov posljednji meč u kojem je slavio, a Kazahstanac je odgovorio:

"To je bio komentar na servis 'ispod ruke', a ne na to kako ga ti koristiš. Nemoj biti nepristojan prema ljudima bez razloga."

Kyrgios je odlučio da njegova mora biti zadnja u ovoj raspravi i odgovorio:

"Nisam siguran što je točno nepristojno u tome da te podsjetim na neki teniski meč. Samo sam ti rekao što mislim o našem meču i korištenju tog servisa." Nakon toga Kukushkin nije odgovorio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underarm serve... Tactic or trouble? 👀

Objavu dijeli ATP Tour (@atptour)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara