Ladić: Dinamo je konačno pokazao malo ljudskosti

Ladić: Dinamo je konačno pokazao malo ljudskosti

Foto: Getty Images/Guliver Image

LEGENDARNI Dinamov golman Dražen Ladić (54) dobio je pravomoćnu presudu prema kojoj mu Dinamo mora isplatiti sedam milijuna kuna na ime dugovanja i kamata zbog čega je Fina jučer i blokirala račun kluba.

"Drago mi da je sve gotovo. Bio sam strpljiv jer je ovo trajalo 16 godina. Nisam izlazio u medije s nikakvim prljavim vešom, a i sami znate kad je riječ o ovakvim procesima da toga ima jako puno. Drago mi je da je i Dinamo konačno tome odlučio stati na kraj i da je pokazao dozu ljudskosti. Evo, Zdravko je rekao da će mi klub sve isplatiti kroz nekoliko dana i nemam razloga sumnjati u to jer je uvijek održao riječ", rekao nam je Ladić koji za Dinamo branio 14 godina, odnosno 802 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi dobro da se počne pisati nešto pozitivno o nogometu i tom Dinamu. Piše se o svim drugim sportovima, ali samo ne o nogometu. Gušt mi je gledati strane programe i lige i pratiti kako se oni bave svojim natjecanjima. Šteta, žao mi je da i kod nas nije tako", rekao je Ladić i na kraju se osvrnuo i na reprezentaciju:

"Mogli smo i ranije osigurati plasman na Svjetsko prvenstvo. Jesmo li morali? To mi mislimo. Uvijek su nam kvalifikacije bile teške i mislim da ne treba biti jako kritičan. Ipak je sve još u našim rukama. No, ako se ne uspijemo plasirati, u što sumnjam, onda bi se trebala podvući crta i vidjeti što i kako dalje", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara