LeBron odgovorio McGregoru: Drago mi je da sam mu pomogao

LeBron odgovorio McGregoru: Drago mi je da sam mu pomogao
Foto: Epa

CONOR MCGREGOR se u oktogon vraća 18. siječnja, kada će u T-Mobile Areni u Las Vegasu ukrstiti rukavice s Donaldom Cerroneom.

McGregorova posljednja borba u UFC-u bila je protiv Khabiba Nurmagomedova na UFC-u 229, kada ga je teško porazio borac iz Dagestana.

Na jučer održanoj konferenciji za medije, Conor McGregor govorio je o svojoj trenutnoj formi i tome kako se osjeća. Rekao je kako je doveo svoje tijelo u red, a da je za to najzaslužniji LeBron James.

''Čitao sam nedavno nešto o LeBronu Jamesu, možda prije godinu dana. Pričao je kako godišnje potroši milijun i pol dolara na svoje zdravlje, stvari u vezi sebe i na svog nutricionista. Ja nisam trošio ništa. Tek u pripremnom kampu bih sastavio tim. To nije način kako se takve stvari rade, umjesto toga sam trošio novac na aute i satove. Sad sam shvatio da trebam trošiti na sebe, na svoje zdravlje i na svoju formu. To mi je pomoglo i mislim kako ću od sada ulagati još više", rekao je Conor McGregor.

Nije trebalo dugo čekati da se oglasi James. Najbolji košarkaš svijeta kazao je da je ponosan što je jednom drugom sportašu na tako visokoj razini uspio pomoći svojim primjerom.

"Da vam budem iskren, ono što ja radim je da igram košarku i treniram svoje tijelo. Ulažem u svoje tijelo da bih bio inspiracija drugim sportašima u svijetu. Ako sam mogao utjecati na Conora McGregora i dovesti do toga da on postigne rezultate, mislim kako je to sjajna stvar. Ja svoje tijelo shvaćam vrlo ozbiljno. Pokušavam što duže ostati sportaš, produžiti svoju karijeru da mogu što duže na visokoj razini igrati igru koju volim. Sve počinje s tijelom, a završava s umom. Ako je um na pravom mjestu, onda možeš ostati u ovome puno duže nego što misliš. O tome se ovdje radi. Moraš biti discipliniran", prokomentirao je LeBron u razgovoru za HoopJab.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara