Legenda napala UFC zbog "bezvrijednog malog štakora": "Prevaranti i lopovi!"

Legenda napala UFC zbog "bezvrijednog malog štakora": "Prevaranti i lopovi!"
Foto: Guliver Image/Getty Images

MEĐU borcima koji su kritizirali Jona Jonesa i UFC zbog posljednjeg skandala našao se i legendarni udarač Mark Hunt.

Hunt, koji se nedavno oprostio od UFC-a porazom od Justina Willisa u Australiji, napao je UFC koji je stao u obranu Jonesa nakon njegovog novog pada na doping testu.

Oni vjeruju da je novi Jonesov pozitivan test zapravo posljedica starog iz srpnja 2017. godine. Budući da Jones zbog pada na testu nije dobio dozvolu za nastup od Atletske komisije države Nevade, UFC je zbog bivšeg prvaka preselio cijeli event u Los Angeles.

"Hajdemo premjestiti cijelu UFC-ovu priredbu u tjedan dana zbog varalice. Nije u redu što promovirate korištenje steroida. Jones, ti si bezvrijedni mali štakor. Alexandere, ne zamaraj se tim luzerom, on nije na tvojoj razini. Ova usrana kompanija je oduvijek promovirala varalice, a sada zbog novca u tjedan dana sele cijelu priredbu iz Las Vegasa u Kaliforniju. Oni su mi definitivno ubili ljubav prema borbi, jebeni prevaranti i lopovi. Nadam se da će svi tužiti to jebeno smeće. O, i sretan Božić svim jebačima i sretna vam steroidna Nova godina.

UFC – Ultimate Fucking Cheaters! Zašto jednostavno ne date otkaz Jonesu, platite Gustafssonu i ostavite priredbu u Vegasu tako da svi fanovi i članovi obitelji boraca koji su već platili da budu tamo, ne ostanu bez svega toga. Oh, pa da, vas samo zanima PPV. Sretan Božić svima koji su već platili da odu tamo. Nadam se da vam nitko neće kupiti PPV. Barem ste mogli svima platiti avionske karte i smještaj u Kaliforniji. Ulaznice i hranu… Sjebali ste ljude. A ona mala kuja Dana White si može zabiti moj iskrivljeni prst u šupak", napisao je ljutiti Hunt na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hey everyone let’s move the whole Ufc show in a week for a cheater 😂😂😂😂😂😂😂😂 promoting and condoning steroids isn’t ok @Ufc @jeffnovitzkyufc @danawhite and @jonnybones your a worthless cheating lil rat 🐀 @alexthemauler don’t bother this loser isn’t on your level this peice of shit company has always promoted cheaters and now they moving the show in one week from Vegas to California for money 💴 they certainly have taken away my love for fighting fucken scummy theives I hope everyone sues the ass out of u fuckers fucken trash Oh and merry Christmas 🎄 to all u fuckers dahahahahaha and a happy new fucken steroid year 👀👀👀👀👀👀👀👀

A post shared by The Super Samoan (@markhuntfighter) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara