Leko: Vratit ću se među prvih 11

Leko: Vratit ću se među prvih 11
HRVATSKI reprezentativac Jerko Leko tvrdi kako su mu Barićeve kritike dodatni motiv, te kako će se nametnuti izborniku da ga vrati u udarnu postavu.

Jerko Leko nije rekao Bariću kako je ozlijeđen uoči utakmice s Njemačkom, pa ga je Barić poslije krivio za poraz, a jedan od najvažnijih igrača kijevskog Dinama izgubio je mjesto u udarnoj postavi hrvatske reprezentacije.

U intervjuu za Sportske novosti Leko je rekao kako mu se čini da će Barićeve kritike uskoro prestati, a sve zahvaljujući njegovim dobrim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hrvatskom reprezentativcu je žao što Barić na njega ne računa koliko bi možda trebao, a Leko smatra kako bi bio još bolji da igra bez pritiska. Tvrdi kako u Kijevu igra i pod injekcijama jer trener ne želi bez njega započeti utakmicu, pa zato tamo i lakše igra i ljepše igra.

"Veći je pritisaK u reprezentaciji, mnogo nas je u veznoj liniji, svatko se nada da će baš on biti prvi izbor. A kritike su mi novi izazov, izvrstan motivacijski faktor koji me žestoko stimulira. Znam, možda neke posljednje utakmice u reprezentativnom dresu nisam odigrao u vrhunskom stilu, ali bilo je objektivnih razloga, malo me mučila ozljeda. Ali, nisam od onih tipova koji će otkazati reprezentativne pozive, veselim se svakom, želim igrati i – točka. (. . . )" – komentirao je Leko.

Leko je jedan od najmlađih reprezentativaca, odmah iza Srne i Babića.

"Nadam se da moja mladost neće biti otegotna okolnost u konačnom odabiru. Zaključit ću ovako: potpuno sam zdrav i spreman za velike prezentacije na Europskom prvenstvu. Znam da ću se nametnuti i ponovno vratiti tamo gdje mi je mjesto, u udarnu jedanaestoricu", zaključio je Leko intervju za Sportske novosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara