Leonardo nakon završetka SP-a preuzima Brazil?

Leonardo nakon završetka SP-a preuzima Brazil?

Totalsport
Foto: AFP

"RAZMIŠLJAM samo o ovom trenutku, a ono što će biti sutra trenutačno me se ne tiče", odgovor je Milanova trenera Leonarda na sve glasnije špekulacije o odlasku s klupe Rossonera. "Ne brinu me komentari oko načina na koji postavljam igru, oni su uobičajena stvar. Znam da na svaku moju postavljenu taktiku postoji barem dvadeset mišljenja koja su različita."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sukob s Berlusconijem? Ne svađam se s predsjednikom kluba, sve što o tome znam, pročitam u medijima. A i te su interpretacije toliko različite da sam ih vidio barem desetak. Ako sada nešto odgovorim na to pitanje, sutra ću u novinama pročitati deset novih interpretacija svojih riječi. To sve nema smisla. Ono što je važno jest broj utakmica pred nama", veli Leonardo kojeg talijanska verzija nogometnog portala Goal.com udaljava sa San Sira.

Navodno je razlog tomu preuzimanje klupe brazilske nogometne reprezentacije. Sunarodnjake bi Leonardo trebao preuzeti nakon isteka ugovora Carlosa Dunge, što bi se, tvrdi isti izvor, trebalo dogoditi nakon završetka Svjetskoga prvenstva u Južnoafričkoj Republici (11. lipnja - 11. srpnja).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara