Leteći Medvjedi sredili i Viennu: "Utakmica baš za uživanciju"

Foto: Srđan Vrančić / Cropix

ODLIČNA hokejašku predstavu u Ledenoj (Medveščak - Vienna 3:1) prelomila je sredina treće trećine, kada Austrijanci pri vodstvu Medvjeda 2:1 nisu uspjeli zabiti s dva igrača više. Apostrofirao je to poslije utakmice i trener Medveščaka Marty Raymond.

"Vratar je u takvim situacijama ključ, lako su oni mogli zabiti, ali Kristan je bio odličan dok smo se žestoko branili", rekao je Raymond:

"Vienna je odigrala najbolju utakmicu otkako sam ih gledao, ali Kristan je u prvoj trećini bio odličan. U zadnjih 20 minuta bila je ludnica, vrlo lako je to moglo otići i u produžetke, ali imali smo i malo sreće."

"Utakmica je bila baš za uživati", naglasio je trener Medvjeda.

Trukhno: Dobri smo zbog Raymonda, koji nas stalno gura

Najveći obol novoj pobjedi protiv Austrijanaca, trećoj u nizu, dao je Slava Trukhno s dva gola:

"Bila je ovo posebna utakmica, vjerujem da su svi guštali. Mislim da je presudilo što nam nisu zabili kad su imali pet na tri. Znam da nam je ovo 11. pobjeda u zadnjih 12 utakmica. Možemo li izgubiti? Naravno da možemo, ali trener nas gura da uvijek težimo pobjedama, zbog toga smo ovako dobri", rekao je popularni Rus.

Trener Capitalsa: Bio je dosta strasti

Gostujući trener Tommy Samuelson čestitao je Medvjedima:

"Svih 60 minuta bilo je dosta strasti, počeli smo vrlo dobro, ali nismo bili dovoljno agresivni. Dali smo previše prostora Medveščaku, i tu je bila razlika u prvoj trećini. U drugoj su trećini bili puno bolji, zaslužili su i veću prednost, ali s igračem više uspjeli smo zakomplicirati situaciju. Imali su raspoloženog golmana, a i obranili su se onda kad smo morali izjednačiti", priznao je Samuelson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara