Pogledajte što su nam Balić i Metličić rekli o šansama Hrvatske na Euru, ozljedi Duvnjaka i čarobnjaku Cindriću

Pogledajte što su nam Balić i Metličić rekli o šansama Hrvatske na Euru, ozljedi Duvnjaka i čarobnjaku Cindriću

Foto: Index

NA GRIPAMA hrvatske rukometne ikone Petar Metličić i Ivano Balić održavaju Kids day s djecom iz svoje akademije.
 
S legendama razgovaramo o rukometnom Europskom prvenstvu kojeg je Hrvatska otvorila pobjedom protiv Srbije (32:22). 
 
Petar Metličić o utakmici sa Srbijom, o Domagoju Duvnjaku i igri hrvatske reprezentacije:
 
"Sasvim smo pristojno odigrali. Utakmica je više bila problem psihološke naravi. Naša igra nije bila sporna. Pokazali smo da smo mnogo kvalitetniji od Srba koji nisu na našoj razini. Sve je ispalo dobro, osim Duvnjakove ozljede zbog koje smo tužni. Međutim, to je sport. Nemamo vremena za plakanje. I bez Domagoja Duvnjaka i dalje imamo kvalitetnu ekipu koja se može boriti za medalju. Morat ćemo podignuti svoju igru na još višu razinu, a i morat ćemo prikazati pravi timski duh."
 
O lijevom beku:
 
"Moramo pronaći lijevog beka. Cindrić i Karačić nisu sporni, ali bez lijevog beka u suradnji Stepančića, Kopljara i Buntića mogli bismo imati problema. Hoće li to biti Mamić ili Mandalinić, ali sigurno je da će morati pružiti svoj maksimum. Protiv ozbiljnih reprezentacija potreban ti je vanjski šut, a imat ćemo problema ako ga nećemo imati."
 
O Igoru Voriju:
 
"Tri, četiri godine bio sam mlađi i već 2009. godine bilo mi je izuzetno teško. Mogu misliti kako je njemu. Ne znam koji plan Lino Červar ima s njim, ali sigurno da u određenim trenucima može pomoći. Znamo da Lino Červar misli sto koraka unaprijed i vjerojatno krije neku tajnu koju će prikazati u sljedećim utakmicama."
 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara