SUPER BOWL

Mahomes: Cijeli život čekam da ovo kažem. Idem u Disneyland

Mahomes: Cijeli život čekam da ovo kažem. Idem u Disneyland
Foto: EPA

KANSAS CITY CHIEFSI sinoć su s 31:20 slavili protiv San Francisco 49ersa u Super Bowlu, a utakmicu je odlučio Patrick Mahomes, quarterback Kansasa. 

Iako mu je tek 24, Mahomes je stigao postati MVP u dvije najprestižnije kategorije. Prošle godine dobio je priznanje za MVP-ja sezone, a ove za MVP-ja Super Bowla i tako postao najmlađi igrač s objedinjenim naslovima.

Po mnogima presudni trenutak utakmice i možda najljepši trenutak cijele sezone dogodio se na 7:07 do kraja kada je Mahomes bacio 44 jarda za Tyrekea Hilla. 

"Znao sam da nismo u idealnoj poziciji, ali vjerovao sam u svoju ekipu. Oni su vjerovali u mene. I pronašli smo put prema pobjedi", rekao je Mahomes o tom dodavanju. 

Briljirao u finalu

U noćašnjem finalu, u još jednom velikom preokretu koji je režirao, prebacio je 286 jarda, istrčao 29, bacio dva i istrčao jedan touchdown. Zabilježio je i dva interceptiona te tri sacka.

"Momčad je zaslužna za sve! Trener Andy Reid nas je konstantno gurao da budemo najbolji što možemo i da nikad ne odustajemo", rekao je Mahomes. 

Mahomes je podsjetio i na svoj tvit iz 2013. godine u kojem kaže da je nevjerojatan osjećaj biti quarterback koji će nakon osvajanja Super Bowla ići u Disneyland.

"Cijeli život čekam da ovo kažem. Idem u Disneyland", rekao je kratko Mahomes. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara