Majka napadača na Ozila i Kolašinca urlala i u suzama tražila milost za sina

Majka napadača na Ozila i Kolašinca urlala i u suzama tražila milost za sina
Foto: Screenshot Twitter

NAPAD lopova noževima na Seada Kolašinca, Mesuta Özila i njegovu suprugu odjeknuo je svjetskim medijima prije dva mjeseca. Lopovi su Kolašincu htjeli uzeti sat, a u međuvremenu je automobilom naišao Özil sa suprugom. Reprezentativac BiH nije dao sat već je pokušao pobjeći s Özilom u automobilu. Napadači su ih pratili na mopedima pa je u jednom trenutku Kolašinac goloruk izašao iz vozila i otjerao napadače.

Danas je izrečena kazna za jednog od napadača. Ashley Smith (30) osuđen je na deset godina zatvora.

Smith je s partnerom Jordanom Northoverom pokušao krajem srpnja ove godine opljačkati zvijezde Ozila i Kolašinca, ali dvojac nije računao da će reprezentativac BiH nasrnuti na naoružane pljačkaše, spasivši tako sebe, a prije svega Ozila koji je upravljao Mercedesom u datom trenutku.

Lopovi su koristili ukradeni moped, imali su kacige i tamnu odjeću kako bi sakrili svoj identitet, no na kraju su uhićeni.

Zbog pokušaja pljačke na igrače Arsenala, Smith je osuđen na 10 godina zatvora, a njegova je majka, pišu engleski mediji, tijekom izricanja presude urlala i molila oprost za svog sina.

Nešto kasnije sudit će se i njegovom partneru u ovom zločinu, a prilikom današnje presude Smithu sudac je kazao da je "Kolašinac bio nevjerojatno hrabar kada se ispriječio pred naoružanim lopovima".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara